VOX WEB RADIO

Το -και καλά- "μότο" του σταθμού νομίζω τα λέει όλα: "Ενα ραδιόφωνο, από φίλους για φίλους". Κοινώς, μαζευτήκαμε κάποια παλικάρια και αποφασίσαμε να παίζουμε τη μουσική που μας αρέσει και όχι τα ίδια και τα ίδια τραγουδάκια που ακούς στο ραδιόφωνο, απευθυνόμενοι στις παρέες μας. Και κάπως έτσι από τις 16 Δεκεμβρίου κάνουμε την πλάκα μας, με τα αποτελέσματα που οι περισσότεροι γνωρίζετε.
Επειδή είστε και ψιλοαπαιτητικοί (και καλά κάνετε), δεν αρκεστήκαμε απλά στο να παίζουμε τραγούδια। Βάλαμε και μικρόφωνο για να μας ακούτε, αλλάξαμε και σέρβερ γιατί μαζευόμαστε περισσότεροι απ' όσοι περιμέναμε και γενικά κάνουμε τον ερασιτεχνικό μας χαβαλέ όσο πιο σοβαρά μπορούμε.
Κάποιοι μπερδεύονταν με τις... μυστήριες διευθύνσεις που τους δίναμε για να μας ακούνε, άλλοι ζητούσαν και πάλι το τσατ, με αποτέλεσμα από σήμερα να μας βρίσκετε σε αυτή εδώ τη διεύθυνση, που στην τελική είναι δύσκολο να ξεχάσετε και εύκολο να αποθηκεύσετε.
Ο VOX μπορεί να "εκπέμπει" λιγότερο από μήνα, αλλά για μερικούς τείνει να γίνει συνήθεια και για μας σίγουρα αποτελεί ευθύνη και εφόδιο καλοπέρασης για όλους μας!
ΥΓ1: Οπως είδατε κάνουμε και μικρό-events, όπως αυτό το live unplugged τις προάλλες. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκπλήξεις, εν καιρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου